Jag - en hönsmamma...

Va kul att Du tittar in på min hemsida 🙂. Jag är en tjej (ja ja 65+ men va då då) som bor i ett litet rött hus med vita knutar. Här har jag skapat mig en lantlig atmosfär som består av höns, hundar och en katt. Jag har en alldeles lagom trädgård där jag kan påta i jorden och anlägga den ena rabatten efter den andra. Sedan flera år tillbaka har jag skaffat mig en alldeles underbar hobby. HÖNS 😀 jag bara älskar dom. Min lilla busvovve Winston kom till mig i februari 2011 och han är som mitt lilla barn 😉...sover på en kudde bredvid mig i sängen. Nu har han fått en busig kompis, Angus som flyttade hit november 2019. Angus är också en Westie och sååå underbar. 

Jag har ett stoooooort intresse för min trädgård. Det är så roligt att odla fram plantor och anlägga rabatter. Kan inte få för många 😙.
Jag flyttade hit 2003 och då fanns det knappt några blommor. I dag har jag flera hundra olika sorter. Har blivit väldigt "galen" i pioner och är medlem i svenska pionsällskapet sedan några år tillbaka och det har medfört att jag har en hel del olika sorter.


Huset var i behov av ganska omfattande renovering när jag köpte det så jag har lagt ner mycket tid pengar o kraft för att få det som jag vill ha det. Men eftersom jag kan hantera både såg o hammare har jag gjort det mesta själv 🙃.
Ja, det här var lite om vad Jag är för en filur. Titta gärna in hit igen 😘

Stolt mormor med Julia i famnen. Mitt 3.e barnbarn. Julia är nu 10 år och barnbarnen har ökat i antal och är nu 6 stycken.

Kommentarer

03.09.2020 17:43

Tätti norrbrink

Samma meddelande kom visst iväg igen...
Men så bra, ska jag återkomma senare med beställning av avelsägg från dina svarta appenzeller?

03.09.2020 19:58

Lisbeth Eriksson

Hej, ja hör av dig i januari/februari ang beställning

03.09.2020 17:40

Tätti norrbrink

Hej, tror du att du har avelsägg, Appenzeller spets, att sälja framåt våren?

03.09.2020 07:57

Tätti norrbrink

Hej, tror du att du har avelsägg, Appenzeller spets, att sälja framåt våren?

03.09.2020 08:00

Lisbeth Eriksson

Hej, ja absolut kommer jag sälja ägg från mina svarta Appenzeller till våren. Bara du hör av dig i januari/februari.